Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

SEGUR - HOGAR

Treballant per la teva seguretat des de 1985

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Més de 35 anys d'experiència en serveis de serralleria ens recolzen, en Destral-llar trobarà la millor qualitat en serveis de serralleria. La nostra trajectòria i experiència són suport del nostre bon servei. Comptem amb personal altament qualificat per a resoldre tots els seus requeriments de serralleria.

Oferim servei de còpia de claus amb desplaçaments a domicili les 24 hores per a l'obertura de portes, obertura de caixes fortes, instal·lació i reparació de panys, canvi de barrets forts, obertura de vehicles...

Disposem d'una àmplia gamma d'articles de serralleria, realitzem còpies de clau i comandaments amb les màquines tecnològicament més avançades en el sector, subministrem i col·loquem una gran varietat de productes de ferreteria com a poms, manilles, espiells i uns altres.

El nostre lema durant la dilatada trajectòria que ens avala és sempre la qualitat del servei que oferim, incloent de la resposta a totes les seves necessitats. Si hi ha un producte que s'adapti a les seves necessitats, el busquem, si no n'hi ha el creguem per a vostè.

Importants corporacions tant de l'àmbit públic com privat confien plenament en la nostra gestió per a donar resposta a necessitats quotidianes: Ajuntament de Sabadell, Ajuntament de Polinyà, Ajuntament de Castellar, CASSA, Registre propietat, camara de comerç, Teatre la Farandula, Servei Mediambient, Club Natació Sabadell, VIMUSA... són un exemple d'aquestes.

En Destral-llar, brindem solució immediata i segura per a tota mena de serveis de serralleria en general i emergències per a la seva llar, acte o oficina.

En seguretat no la hi jugui, aposti per un líder en el sector.

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer de Narcís Giralt, 7 08202 Sabadell Barcelona
Carrer de Narcís Giralt, 7 08202 Sabadell Barcelona
Passeig de Tirso de Molina, 18 08203 Sabadell Barcelona
Passeig de Tirso de Molina, 18 08203 Sabadell Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied